W branży wędliniarskiej już przeszło 20 lat dbamy o wyjątkowy smak

Zakład mięsny MISIOR powstał w 1990r. Inicjatorem i założycielem jest Jan Misior, który działając w branży ponad 40 lat przeniósł swoje doświadczenie i umiejętności na rodzinny grunt. W 2004r. firmę przejmuje syn Tomasz Misior, który postanowił dalej kontynuować rodzinną tradycję.

Zakład mieści się w Otwocku, w województwie Mazowieckim i oddalony jest 30 km od Warszawy.

Główna działalność firmy sprowadza się do produkcji tradycyjnych polskich wędlin, kiełbas i wyrobów podrobowych.

Gwarantujemy naszym klientom najwyższa jakość produktów, dlatego pracujemy na nowoczesnym certyfikowanym sprzęcie, który dzięki regularnym kontrolą pomaga nam w tworzeniu wyśmienitych i bezpiecznych wyrobów.

Nowoczesny sprzęt pozwala nam na utrzymanie wysokich standardów, a wdrożony system GHP i GMP oraz HACCP eliminuje zagrożenia oraz gwarantuje rygorystyczne przestrzeganie higieny na wszystkich etapach produkcji oraz zapewnienie właściwej jakości zdrowotnej produkowanych wyrobów.

Nasz towar dowożony jest specjalistycznym transportem z chłodnią dostosowanym do przewozu produktów mięsnych, dzięki temu nasi kierowcy docierają do odbiorców na czas gwarantując świeżość i najwyższą jakość produktów.

Dziś firma liczy kilkanaście osób, w tym wyselekcjonowanych fachowców.

Zaufanie, którym darzą nas klienci, traktujemy jako ważne i zobowiązujące do dalszych starań.

 

Wędliny

 

Polskie przysmaki – kruche polędwice, swojskie kiełbasy, delikatne szynki