Wyroby wędliniarskie

W przygotowanej przez nas ofercie znajdują się wędliny tradycyjne, suche, pieczone i podrobowe. Dodatkowo prowadzimy sprzedaż kiełbas oraz mięsa wołowego i wieprzowego: boczku, antrykotu, porcji rosołowych.

 

Kiełbasy

Nasza kiełbasa to przede wszystkim smak domowego wyrobu oraz najlepszej jakości składników. Na liście obok znajduje się pełny wykaz regionalnych kiełbas.

 

  • Toruńska
  • Grilowa
  • Biała surowa
  • Biała
  • Parzona
  • Swojska
  • Zwyczajna
  • Jałowcowa
  • Myśliwska
  • Krakowska
  • Szynkowa
  • Kiełbasa biwakowa
  • Kiełbasa Gajowego
  • Kiełbasa kołbielska weselna
  • Parówki Misiorki
  • Parówki Serdelki
  • Parówki cielęce

 

Krakowska


 

Boczek pieczony

Wędliny pieczone

Nasze wędliny pieczone są wytwarzane z najlepszej jakości mięsa i bogatych naturalnych przypraw.

 

  • Schab pieczony
  • Karkówka pieczona
  • Boczuś pieczony
  • Żeberko pieczone

 


 

Wędliny suche

Wędliny suche należą do kategorii wedlin podsuszanych metodą tradycyjną.

 

  • Toruńska podsuszana
  • Myśliwska podsuszana
  • Krakowska sucha
  • Jałowcowa podsuszana
  • Żywiecka sucha

 

Sucha toruńska


 

Boczek wędzony

Wędliny tradycyjne

Wędliny tradycyjne produkowane na bazie tradycyjnych receptur z wykorzystaniem naturalnych składników.

 

  • Szynka Staropolska
  • Żeberka wędzone
  • Baleron
  • Szynka mielona
  • Krakowska
  • Szynkowa
  • Boczuś wędzony
  • Szynka z nogą
  • Mortadela
  • Łopatka szlachecka
  • Polędwica sopocka
  • Szynka bukiem wędzona
  • Boczuś faszerowany z polędwiczką
  • Ogonówka
  • Polędwica hetmańska

 


 

Wędliny podrobowe

Wędliny podrobowe - produkty z tej kategorii są doskonałą propozycją dla klientów szukających oryginalnego smaku.

 

  • Kaszanka z kaszą gryczaną
  • Podgardle wędzone
  • Salceson włoski
  • Pachwinka pieczona
  • Pasztet domowy
  • Salceson czarny
  • Słoninka paski
  • Serdelki parówki
  • Pasztetowa
  • Słoninka sękacz
  • Salceson brunszwicki
  • Salceson ozorkowy
  • Salceson gajowego
  • Pasztet ze śliwką
  • Nóżki wieprzowe w galarecie

 

Pasztet śliwka


 

Mięso wieprzowe

Mięso wieprzowe

 

  • Boczek
  • Schab środkowy b/k
  • Łopatka
  • Podgardle
  • Schab środkowy z/k
  • Golonka
  • Słonina
  • Żeberka paski
  • Głowizna
  • Schab karkowy
  • Podgardle
  • Polędwiczka

 


 

Mięso wołowe

 

  • Antrykot
  • Wołowina bez kości
  • Gicz
  • Łata
  • Rostbef
  • Słonina
  • Rozbratel
  • Porcja rosołowa

 

Mięso wołowe


 

 

Okazje specjalne wesela, przyjęcia, imprezy okolicznościowe stół wiejski, prosiak, szynka z golenią wędzona bukiem

 

Szynka z nogą

Specjalności misiora

Przedstawiamy Państwu specjalności naszej firmy, zapraszamy do zapoznania się z ich ofertą, dzięki czemu będą mogli Państwo zasmakować regionalnych, tradycyjnych smaków.

 

Na gorąco:

  • Kiełbasa z pieca

 

Exclusive:

  • Szynka z misiorowej wędzarni

 

Dla wymagających:

  • Wędliny z dobrym klimatem